RGS-wonen is geselecteerd voor het NBA Open Podium Accounttech!

De meest aansprekende inzendingen voor het NBA Open Podium Accounttech zijn bekend. Het forum van het NBA Open Podium Accounttech heeft 9 van de 25 inzendingen geselecteerd. Zij mogen op 13 juni pitchen voor het forum en presenteren op het NBA Open Podium event.

Het proces en de criteria
De inzending bestond uit een template met vragen die door de deelnemers zelf zijn ingevuld en ingezonden. Op basis van het ingezonden materiaal heeft het forum een indeling gemaakt op categorie/onderwerp én fase waarin de inzending zich bevindt: idee, prototype of product. Vervolgens zijn per inzending op een schaal van 1 – 5 punten toegekend of basis van twee criteria:
1. Mate van innovatie (1-5 punten)
2. (potentiële) Impact (1- 5 punten)

De voor het forum meest aansprekende inzendingen zijn vervolgens geselecteerd.
Zowel de inzendingen die doorgaan als degenen die zijn afgevallen hebben in de week van 27 mei bericht ontvangen. Indien zij toestemming hebben gegeven zijn ze in het onderstaande overzicht vermeld met hun bedrijfsnaam, korte omschrijving van het idee/product, URL en eventueel videomateriaal.

(klik hier voor het volledige artikel van de NBA.)