Vruchten plukken van RGS

Leuk begint het pas te worden als het wat oplevert! Als u eenmaal RGS ready bent, dan wordt het tijd ook te genieten van de voordelen. Met eenvoudige rapportages en gebruik van RGS kan al snel efficiency winst behaald worden.

Introductie RGS

Meer informatie

RGS ready in 2 dagen

Meer informatie

RGS service abonnement

Meer informatie

Iedere corporatie heeft zijn eigen uitdagingen. Afhankelijk van de werkprocessen, expertise van de medewerkers en gebruikte applicaties zijn er verschillende knelpunten.  Zodra uw organisatie beschikt over een financiële administratie op basis van RGS, helpt Aad u graag verder met het benutten van de voordelen. 

Samen wordt gekeken waar de grootste winst behaald kan worden in kwaliteit, tijd en/of geld. Centraal staat het verbeteren van de informatievoorziening. Stap voor stap worden indicatoren (KPI’s), rapportages, dashboards, etc. geanalyseerd en verbeterd. Datakwaliteit en efficiency zijn hierbij nauw met elkaar verbonden.

Het nut van het Referentie Grootboek Schema (RGS):

  • Een eenduidige en efficiënte registratie, omdat alle administraties gekoppeld zijn aan een standaard grootboekschema.
  • Sneller en beter rapporteren, door de automatische koppeling met de RGS-codes.
  • Transparantie, omdat gegevens eenvoudiger zijn uit te wisselen tussen verschillende systemen.
  • Betere beoordeling van uw financiële situatie, omdat gegevens (beter) vergelijkbaar worden. De mogelijkheid om gegevens te kunnen vergelijken biedt daarnaast kansen voor overheden, banken en andere organisaties om u dashboard-informatie over uw bedrijf en branche (terug) te leveren.
  • Verbetering van de kwaliteit van uw administratie, doordat de journaalposten van de sub-administratie gekoppeld worden aan de financiële administratie.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

info@rgs-wonen.nl

088 888 5500

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur